Pelimiitti LAN -lanit 13-17 -vuotiaille

Tapahtumapaikka
Raudaskylän Kristillinen Opisto
Tapahtumapaikan osoite
Opistontie 4-6
Tapahtuman alkamispäivämäärä

Pelimiitti LAN on Ylivieskan 4H-yhdistyksen järjestämä verkkopelitapahtuma Ylivieskan, Nivalan, Haapaveden, Oulaisten, Merijärven, Kalajoen, Alavieskan ja Sievin alueen 13-17 -vuotiaille nuorille. Tapahtuma järjestetään viidennen kerran 6.-7.11.2020 Raudaskylän opiston tiloissa (Opistontie 4-6). Osallistumismaksusta tiedotetaan syksyllä 2020. Tapahtuma on päihteetön ja energiajuomaton.

Tarkemmat tiedot muun muassa ilmoittautumisesta ja tapahtuman ohjelmasta tullaan päivittämään tapahtuman omille nettisivuille: https://pelimiittilan.wixsite.com/info.

Lanien järjestämisessä ovat mukana Ylivieskan 4H-yhdistyksen lisäksi nuorten lani-tiimi (Pelimiitti), Ylivieskan seurakunnan nuorisotyö, Raudaskylän opisto, Pelipaja/Game Lab, Ylivieskan Kotipizza sekä vapaaehtoiset.

Tapahtumassa pelataan yhdessä erilaisia digitaalisia pelejä (tietokone- ja konsolipelit, lauta- ja korttipelit), kilpaillaan rennoissa merkeissä peliturnausten muodossa sekä järjestetään muuta oheistoimintaa peleihin ja pelikulttuuriin liittyen.

Huom! Seuraamme koronatilannetta ja päätämme sen sekä yleisten koronaohjeistusten pohjalta tapahtuman järjestämisestä/siirtämisestä myöhempään ajankohtaan.

Tapahtumat